28 Mart 2014 Cuma

MÜJDE MUTFAKLARINIZA HESAPLI TAZELİK GELİYOR


BURSALI BLOG YAZARLARI TAZEDİREKT.COM'UN 
MİSAFİRİ OLDU.



Tazedirekt .com'un ne olduğunu merak edenlere birazcık açıklama yapacağım; Her şeyden önce güzel Bursamın markası , mutfaklarımıza hesaplı tazeliği kapımıza getiriyorlar, doğal katkısız, Dünya standartlarında, anında sipariş ve saatinde eve teslim , online bir alış veriş sitesi, bence daha ne olsun..

     
   
NOT: 

 Tazedirekt ticari olarak aktif olmadan önce kurulan Boğazköy Çiftliği’mizde, besi hayvanları antibiyotiksiz, en kaliteli yemlerle ve refah ortamlarda yetiştiriliyorlar. Daha sonra steril ortamlarda kesimleri yapılıp, Dünya standartlarındaki et parçalama tesisimizde özel olarak parçalanıp, paketleniyorlar. Çiftliğimizde, hayvanlarımızın takibi kulak küpesi sistemiyle sağlanmaktadır. Satın almış olduğunuz paket üzerinde bulunan “Kulak Küpe Numarası” ile, et temin edilen hayvanın nerede doğduğu, ne ile ne zaman beslendiği bilgisine ulaşabiliriz.
-          Kendi tarlalarımızda yetiştirdiğimiz sebze-meyveler 2 yıl sonra doğal üretim belgesine sahip olabileceği için şu anda sebze ve meyveleri tedarikçilerimizden özenle temin ediyoruz.
-          Seçtiğiniz gün ve saatte siparişiniz kapınıza getiriliyor. Sipariş teslimat gününü seçebildiğiniz gibi saatini de seçebiliyorsunuz. Böylece siparişinizi beklemeniz gerekmiyor. Yine de teslimatınızın eve teslim edilmesi sizin için zor olacaksa Teslimat Noktası’ndan kendiniz de alabilirsiniz.. Özlüce’de olmak üzere 1 teslimat noktamız bulunuyor. Ancak önümüzdeki günlerde teslimat noktalarımızın sayısı da hızlıca artacak.
-          Şu anda ilk siparişiniz Tazedirekt mutfak önlüğü hediyeli ve her 100 TL üzeri alışverişiniz 10 TL indirimli. Önümüzdeki günlerde kampanyalarımız da çeşitlenecek ve daha cazip hale gelecek :)
-          Ürünlerimize ve iş modelimize güveniyoruz, %100 müşteri memnuniyeti için yola çıkıyoruz. Bu yüzden de Kapıda İade Garantisi sunuyoruz. Ürünleriniz geldiği anda beğenmezseniz iade edebilirsiniz, teslimat sonrasında iade etmek isterseniz, yine kapınıza gelir iadenizi alırız.
-          Ürün sayımız ve kategorilerimiz hızla büyüyor. VST paketleme şekli gibi Türkiye’de ilk defa olacak olan bir paketleme şeklini kısa zaman içinde Bursalılar’a sunmayı planlıyoruz. Kendi ürünlerimizin hasatını beklemeden “Organik” ürünleri temin edeceğiz. Büyük market raflarında yer bulmakta zorlanan kaliteli ve yerel ürünlere yer vereceğiz. Bu süreçte de hem müşteri hem de kanaat önderleri olarak sizin yorumlarınız bizim için çok değerli.

Müşteri Hizmetleri 444 75 15
                                   



Şiparişlerim ve hediye sepetim geldi Tazedirekt'e teşekkür ediyorum..

Online alışveriş artık çok kolay bence hemen alışverişe başlayın hediye çekilişlerine katılın.

TAZE DİREKT ELİMİZDE


Hiç yorum yok: