* Patlıcan ezmesi yaptığınızda biraz tahin eklerseniz. Çok hoş oluyor.
* Havuçları rendeleyip kızartığınızda üzerine birazcık şeker serpin.
* Cacık sadece salatalıkla olacak diye bir kural yoktur. Marul ve Havuçlada cacık çok güzel oluyor.
* Karnabahar haşlarken suyuna biraz sirke azıcıkta ekmek atın.
* Arnavut ciğeri yaparken,ciğeri süt içinde 1-2 saat bekletip una bulayıp kızartırsanız daha
yumusak ve lezzetli olur.....
* Havuçları rendeleyip kızartığınızda üzerine birazcık şeker serpin.
* Cacık sadece salatalıkla olacak diye bir kural yoktur. Marul ve Havuçlada cacık çok güzel oluyor.
* Karnabahar haşlarken suyuna biraz sirke azıcıkta ekmek atın.
* Arnavut ciğeri yaparken,ciğeri süt içinde 1-2 saat bekletip una bulayıp kızartırsanız daha
yumusak ve lezzetli olur.....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder