14 Ekim 2009 Çarşamba

KEÇİ BACAĞI 2


Malzemeler:
* 1 su bardağı yoğurt
* 1 yumurta
* Biraz su
* 1 çorba kaşığı sıvı yağ
* Az tuz
* 1,5 paket kabartma tozu veya bolca karbonat
* Kızartmak için sıvı yağ ve kızartma tenceresi.

Yapılışı :
Bütün malzeme karıştırılarak kulak memesi yumuşaklığında yoğurulur. El ile veya oklava ile kalın bir şekilde açılır. Bıçak ile kare kare kesilerek kızgın yağda kızartılır. İstenilirse üzerine pudra şekeri veya reçel dökülerek servis yapılır.En güzeli sadedir. Peynir ve zeytinle yemek çok keyiflidir.
Afiyet şeker olsun.....

NOT: HER YİGİDİN YOĞURT YİYİŞİ FARKLIDIR.

Hiç yorum yok: