15 Ekim 2010 Cuma

YONCA GIDA BLOGLARI SEVİYOR

AYŞE TÜTER, BLOGGER’LAR İLE BİRARAYA GELDİ
Ayşe Tüter, İstanbullu bayanlar ile buluştu.
"Yonca Gıda, İstanbullu blogger bayanlar ile ünlü yemek danışmanı Ayşe Tüter’i bir araya getirdi. Etkinlikte hem birlikte kahvaltı edip hem de Ayşe Tüter ile sohbet etme imkânı bulan bloggerlerın keyfine diyecek yoktu.
Yonca Gıda yetkililerinin yaptığı marka ve ürün tanıtımlarının ardından, Yonca Gıda ürün özelliklerini anlatan Ayşe Tüter ayrıca ünlü tariflerini de sevenleri ile paylaştı. Bayanların yemeklerle ilgili tüm sorularını yanıtlayan Ayşe Tüter kendisine gösterilen yoğun ilgiden de çok memnun kaldı.
İstanbul İTÜ Maçka kampüsü sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe katılan Yonca Gıda yetkilileri ‘İzmir ve Ankara’dan sonra etkinliğimizin İstanbul ayağını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Diğer illerde de bu gibi etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.Bunun içinde çalışmalarımız devam etmekte.’ diyerek bu tür buluşmalarının diğer illerde de devam edeceğini belirttiler."


BirDemlikSohbet blogunun sahibi Sevil bu buluşmanın ardından etkinliğe gelemeyen veya şehir dışında yaşayan diğer blog yazarları için birşeyler yapmaya karar vermiş. Sevil 3 izleyicisie Yonca Gıda'dan bir hediye paketi veriyor. Çekilişe katılmak için yapmanız gereken;

1. Yukarıda bulunan basın bültenini sitenizde yayınlamak, (siteden yazıyı alamayan arkadaşlar mail adreslerini yazmaları yeterli olacaktır Sevil bülteni gönderecek)
2. Yapmış olduğumuz bu etkinliği sitenizde duyurmanız ve bu kampanyanın Yonca gıda ve birdemliksohbet tarafından yapıldığını yazıp, Yonca gıda ve birdemliksohbet sitelerine link vermek,
3. İzleyici olmak ve basın bültenini yayınladığınıza dair bu yazının altına yorum yazmak ve linkini bırakmak

Facebookta yapılan yayınlan bu etkinlik için geçerli DEĞİLDİR.
LÜTFEN YAYINLADIKTAN SONRA SEVİL ARKADAŞIMA YORUM YAZMAYI UNUTMAYIN, YORUM YOKSA SİZLERİ ÇEKİLİŞE ALMAYI UNUTABİLİR.

GELİN ATA BİNMİŞ YA KISMET DEMİŞ

2 yorum:

LEMAN dedi ki...

uzun zamandır takip ettiğim bir blok uzaktan sadece bakmakla yetinen bizleri düşündüğün için teşekkür ederim..çok fazla vaktim olmadığı için sadece teşekkür etmek istedim çekilişe katmasanızda olur düşünmeniz bile mutlu etti beni :))

Gülcan dedi ki...

ben de etkinliklere katılmak istiyorum ama bursadayım derya ablamda bursada onu niye söyledim.çok seveni olduğu ve görmek istersiniz diye düşündüm.