Hamuru İçin:
* 2 yumurta
*100 gr oda sıcaklığında tereyağ veya margarin
* 3 yemek kaşığı yoğurt
* Tuz
* Kabartma tozu (1 paket)
* 18-20 yemek kaşığı elenmiş un
Üzeri İçin:
* Bir küçük kase rende kaşar
* 1 fincan susam ve çörek otu
* 1 tane çırpılmış yumurta sarısı
Yapılışı: Hamur malzemelerini karıştırın yumuşak bir hamur elde edin strece sararak dolapta yarım saat dinlendirin, hamuru elinizle istediğiniz şekli verin, içine iç malzemeden bolca koyun kenarlarına yumurta sürün susam ve çörek otu serpin, ıspanakların üzerine bir tutam rende kaşar koyun, 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun..
İKİ AT BİR KAZIĞA BAĞLANMAZ.
2 yorum:
her şekilde de iştah kabartıcı ... ellerinize sağlık
hepsi çok güzel ve nefis görünüyor ellerine sağlık
Yorum Gönder