10 Ekim 2013 Perşembe

''MAGGİ PİLAV FESTİVALİ'' TIR'I BURSA'DAN BİR GEÇTİ PİR GEÇTİ


MAGGİ PİLAV FESTİVALİ BAŞLIYOR........



Yemek Yazarı Elif KORKMAZEL,  Sevgili Gökhan kardeşim Sponsor markalar Magginin, Fairy'in ve Tupperware hazırladığı Maggi Tavuk Pilav Festivalinde  buluştuk.



Bir Şenlikli oldu anlatamam, Tavuklu maggi pilavlar dağıtıldı. Puuzle yarışması, yemek yarışmaları,eğlenceli kutu açma yarışmaları çok ama çok eğlendim. Sevgili Bursalılar, çok eğlendi, bol bol hediye kazandılar, Sponsor markalar haddinden fazla cömert davranarak bizleri ve Bursalıları hediyelere boğdular....


Yemek yapmak bu panoda zevkli ve eğlenceli oldu.İçinde Maggi çeşni olan süper değişik tarifler çıktı, şunu anladım maggi  ilave edilen her yemek güzel oluyor.



Maggi çeşni ilave ederek izleyicilerle yaptığımız yemekler harikalar yarattı.

Maggi çeşni ilave ederek 1. gün  yaptığımız yemekler; Nohut yemeği, Karpol lapası,  Bezelye yemeği, Bulgur pilavı

Sevgili Elif ve Ben......

Maggi Tavuk Pilav Şenliğinde 2. günde yaptığımız yemekler süper oldu. Maggi ilaveli mercimekli köfte, Mantar kavurması, Bezelye kavurması, Krep, omlet, Kıymalı gözleme, Kabak mücveri, Yoğurtlu bulgur köftesi oldu...

MAGGİ ÇEŞNİ VEYA TABLET KULLANMANIN PÜFLERİ:
* Tuz koyarken dikkat edin
* Magginin tuzunu göz ardı etmeyin.
* Tablet kullanırken yemeğin suyunda iyice çözünmesini sağlayın.
* Tablet eridikten sonra iyice karıştırın.
* Tableti isterseniz iyice ezerek ilave edin, karıştırın.
* Bunları yapmazsanız lezzet her yere yayılmaz.
* Acılı veya acısız tercihi sizlere kalmıştır.
* Maggi ilave ederek her yemeği yapabilirsiniz.
* Pilavlarda çeşniler çok lezzet veriyor.

ATIN VARKEN YOL TANI, AĞAN VARKEN EL TANI.

Hiç yorum yok: