18 Şubat 2010 Perşembe

Reçel Takvimi


Hangi Meyvelerle, Hangi Aylarda Reçel Yapılır;

* Ahududu Reçeli: Temmuz ve Ağustos
* Kayısı Reçeli: Haziran, Temmuz ve Ağustos
* Elma Reçeli: Ocak, Şubat, Mart, Eylül, Ekim ve Kasım
* Armut Reçeli: Ağustos, Eylül veEkim
* Çilek Reçeli: Haziran, Temmuz
* Dağ Çileği Reçeli: Haziran, Temmuz ve Ağustos
* Portakal Reçeli: Ocak, Şubat, Mart, Kasım ve Aralık
* Şeftali Reçeli: Temmuz, Ağustos ve Eylül

* Ayva Reçeli: Ekim
* Vişne Reçeli: Temmuz, Ağustos
* Kiraz Reçeli: Haziran, Temmuz
* Erik Reçeli: Temmuz, Ağustos veEylül
* Üzüm Reçeli: Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim
* Mandalina Reçeli: Ocak, Şubat, Kasım, Aralık


MEZARDAKİLERİN PİŞMANLIKLARI İÇİN, DÜNYADAKİLER BİRBİRİNİ YER

4 yorum:

Ayşe dedi ki...

Ben vişne ve çileği çok severim.
Zamanı gelsede yapsak :)

nohut oda dedi ki...

bende mandalina yada portakal reçeli için niyetleniyorum bakalım..inş niyette kalmaz:)

ANNEMİNELİ dedi ki...

Reçelin hepsini çok severim.Ama hep sevdiğim reçel portakal reçelidir.Yorumlara teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarrr...

Adsız dedi ki...

Ben hiç çilek reçeli yapmadım.İnşallah bu sene yapacağım.Allah yapmayı ve ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.