18 Şubat 2010 Perşembe
Reçel Takvimi
Hangi Meyvelerle, Hangi Aylarda Reçel Yapılır;
* Ahududu Reçeli: Temmuz ve Ağustos
* Kayısı Reçeli: Haziran, Temmuz ve Ağustos
* Elma Reçeli: Ocak, Şubat, Mart, Eylül, Ekim ve Kasım
* Armut Reçeli: Ağustos, Eylül veEkim
* Çilek Reçeli: Haziran, Temmuz
* Dağ Çileği Reçeli: Haziran, Temmuz ve Ağustos
* Portakal Reçeli: Ocak, Şubat, Mart, Kasım ve Aralık
* Şeftali Reçeli: Temmuz, Ağustos ve Eylül
* Ayva Reçeli: Ekim
* Vişne Reçeli: Temmuz, Ağustos
* Kiraz Reçeli: Haziran, Temmuz
* Erik Reçeli: Temmuz, Ağustos veEylül
* Üzüm Reçeli: Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim
* Mandalina Reçeli: Ocak, Şubat, Kasım, Aralık
MEZARDAKİLERİN PİŞMANLIKLARI İÇİN, DÜNYADAKİLER BİRBİRİNİ YER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
Ben vişne ve çileği çok severim.
Zamanı gelsede yapsak :)
bende mandalina yada portakal reçeli için niyetleniyorum bakalım..inş niyette kalmaz:)
Reçelin hepsini çok severim.Ama hep sevdiğim reçel portakal reçelidir.Yorumlara teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarrr...
Ben hiç çilek reçeli yapmadım.İnşallah bu sene yapacağım.Allah yapmayı ve ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Yorum Gönder