Malzemeler:
* 100 gr çemensiz pastırma
* 1 yemek kaşığı tereyağ veya zeytinyağ
* 2 tane piyazlık doğranmış kuru soğan
* 1 tatlı kaşığı salça
* 3-4 tane yumurta,
* 1 avuç rendelenmiş kaşar
* Tuz, baharat
Yapılışı:
* Geniş bir tava içinde yağı eritin
* Yağın içine piyazlık doğranmış soğanları koyun
* Pembeleşene kadar kavurun
* Salçayı koyun kavurmaya devam edin
* Pastırmaların üzerine istediğiniz kadar yumurta kırın
* Biraz pişirin üzerine kaşar rendesi serpin
* Tuz ve baharat ekleyin ( pastırmanın tuzlu olduğunu unutmayın)
* Sıcak sıcak servis yapın
* Afiyet Olsun..
ÇANAĞA NE DOĞRARSAN KAŞIĞINA O ÇIKAR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder