19 Ekim 2013 Cumartesi

SUCUKLU KAŞARLI MANTAR IZGARA


Malzemeler:
* 1 paket kültür mantarı veya 300 gr.
* Küçük bir kangal sucuğun 4/1 kadarı (küçük doğramış)
* 1 küçük kase rendelenmiş kaşar


Yapılışı: Mantarları yıkamadan iyice silin, saplarını çıkarın içine 2-3 tane küçük sucuk parçası koyun, sucukların üzerine kaşar rendesi koyun 180 derecede ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirin.Sıcak sıcak servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun...

NOT:
* Lezzetli ve kolay mantar pişirmenin en kolay yoludur.
* Mantarların saplarını çorbaya, pizzaya,omlete, çeşitli kavurmalara koyabilirsiniz.
*İsteyen mantarı yıkayabilir ama sulanabilir.
*Tuz ve baharat ilave edebilirsiniz.
* İsteyen biraz tereyağ koyabilir.
* Aşağıdaki resimde yalancı sufle mantarla resim çekmiştim.

AKŞAM HACI MEHMET,  SABAH ESKİCİ YAHUDİ.

1 yorum:

selma tamer dedi ki...

elıne sağlık cok guzel olmus