18 Mayıs 2013 Cumartesi

EN CESUR KEKİ SEN YAP..

 Mutfaktaki hünerlerini sergileyecek cesaretinvar mı?
En cesur keki sen yap, sevdiklerinle paylaşmanın tadını çıkart!
Tümdünyada coşkuyla kutlanan ve bu yıl Türkiye’de Sana’nın destekleriyle gerçekleşecek olan Dünya Pasta ve Kek Günü için dünyanın dört bir yanından 100 yemek aşığı ve profesyonelin en özel tariflerini sizin için toplandı.
 ‘Cesur Kekim’ sloganıyla 18 Mayıs Cumartesi günü yapılacak özel kutlamaya katılmakiçin yapman gereken tek şey, 1’den 100’e kadar farklı zorluk derecesindeki bu tariflerden birini seçmek ve hemen kolları sıvamak…
Haydi, gurur duyulacak bir tat yarat vesevdiklerinle paylaş!
Tüm dünyada ilk kez geçenyıl kutlanmaya başlanan Dünya Pasta ve Kek Günü, pasta ve kek severlerin pişirmetutkularını paylaşmalarının keyifli bir yolu olarak ortaya çıktı. 18-19 Mayıs Cumartesi-Pazargünlerinde tüm dünyada eş zamanlı olarak kutlanacak olan etkinlikte, bu yıldünyanın en cesur pasta ve kekleri pişirilecek!
 60 yıldır sofralaralezzet taşıyan Sana’nın bu yıl da destek verdiği Dünya Pasta ve Kek Günü, tümgün boyunca muhteşem lezzette pasta ve kekler pişirip, sevdiklerinizlepaylaşmak için en tatlı bahaneniz olacak.
Bu yıl ‘Cesur Kekim’sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte, katılımcılardan, dünyanın dörtbir yanından 100 pasta ve kek aşığının en özel tariflerini pişirmeleriisteniyor. Dünya Pasta ve Kek Günü  (www.dunyapastavekekgunu.com) internet sitesinde bulunan 1’den 100’e kadar farklı zorlukseviyelerindeki tariflerden birini seçenler, daha önce hiç denemediği bir pastaya da keki pişirerek cesaretlerini sergileme fırsatı bulacaklar.
Cesaretineen uygun tarifi seç ve hemen kolları sıva!
Bunun için tek yapmanızgereken; siteye girdikten sonra ‘Pişiririm ve iyi olması için dua ederim’,‘Arada sırada pişiririm’, ‘Her fırsatta pişiririm’ ve ‘Pişiriyorum o haldevarım’ seçeneklerinden sizin için en uygun olanı seçmek…
Ardından size uygun tarifekranınıza gelecek ve bu tarifi, cesaretinize göre zorlaştırıp kolaylaştırabileceksiniz.
 Sana Bir Tarifim Var’ (www.sanabirtarifimvar.cominternet sitesi üzerinden de yönlendirme yapılanetkinlik, aynı zamanda büyük bir cesaretle seçtiğiniz tarifin sonucunda ortayaçıkan pasta veya keki online olarak paylaşma ve sürpriz ödüller kazanma imkanıda veriyor.
Pişirdiğiniz pasta vekeki fotoğraflayıp ‘Sana Bir Tarifim Var’ internet sitesine yükleyerek yada Facebook üzerinden @sanaturkiye etiketi ve Twitter üzerinden #worldbakingdayve #cesurkekimhashtag’leriyle paylaşarak, cesur kekinizi sosyal medyadagörücüye çıkarabilirsiniz…
Haydi, siz de gurur duyulacakbir tat yaratın ve Dünya Pasta ve Kek Günü’nde sevdiklerinizle paylaşmanıntadını çıkarın.

Sana lezzete lezzet katar…

1 yorum:

Bak Bu Harika dedi ki...

Hepsi nefis görünüyor. seçmek zor