10 Mayıs 2013 Cuma

EKS MUTFAK BURSA'DA


 NORVEÇ'ten Ülkemize gelen ünlü şef Jostein Medhus ve EKS Mutfak akademesi BURSA şubesinde
''Bloggerlara Özel'' olarak düzenlediği deniz ürünleri pişirme teknikleri ve tadım Workshopunda beraberdik..


Canım yemek blogu yazarı arkadaşlarım..


NORVEÇ DENİZ ÜRÜNLERİ (NORGE)



Yaptığım Somon Balığı



Uskumru pilaki


Mezgit Mücver.


BURSA EKS AKADEMİSİ BURSA SORUMLUSU ŞEF BÜLENT ÇALIŞKAN'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

2 yorum:

Kuzzine dedi ki...

çok güzel bir gündü, çok keyif aldım :)
sevgilerimle
çiğdem

ANNEMİNELİ dedi ki...

Çok teşekkür ederim.Sevgilerr...