
* 1 küçük kase rendelenmiş kaşar
* 1 küçük kase kavrulmuş kıyma
* 1 küçük ince doğranmış yeşil biber
* 1 küçük küçük küçük doğranmış domates
* 4-5 dilim sucuk
* 1 tane yumurta
Yufka aralarına sürmek için:* 1 çay bardağından az sıvıyağ veya 1-2 kaşık erimiş tereyağ
* 1 çay bardağı su

Afiyet Şeker Olsun.....
* Pidenizi istediğiniz malzeme ile yapabilirsiniz.
* Peynirle, salamla,sosisle, ıspanakla, pırasa ile çeşitleyebilirsiniz.
* Çıtır çıtır bir pide oluyor. Ben çok beğendim, tavsiye ederim.
* Pideyi baklava yufkası ile yapınca daha az hamur yemiş oluyoruz.
* Arasına koyacığınız yağı sıvı yağ ve su tercih ederseniz daha sağlıklı olur.
* Tereyağ ile yapılan pide daha lezzetli oluyor, tercih sizin...
* Baklava yufkası poşetinden çıkınca hemen kuruduğundan üzerine nemli bir bez örtebilirsiniz.
* Pidenin üzerine isteyen yumurta sarısıda sürebilir. Ben sürmedim gerek kalmadı.
*Pide şekli verirken isterseniz Dürülen yufkaların uçlarını üçgen keserek bırakabilirsiniz.
* Ben kürdanla kenarlarını büktüm.Çok güzel oldu. Yerken kürdana dikkat etmek gerekiyor.
* Yaratıcı fikirlerle baklava yufkasını değişik şekillerle kullanabilirsiniz.
