24 Aralık 2009 Perşembe

Bursalı BlogYazarları Buluşması

Sevgili Bursa'lı blog yazarı arkadaşlarım, bu buluşma işini daha fazla ertelemeden ve uzatmadan yeniyılın öncesine denk gelen haftasonunu yani 26 Aralık'ı buluşma günü olarak belirlemek istiyorum. Aynı zamanda buluşmamız İstanbullularla aynı güne gelecek ki fotoğraflarda aynı zamanlrda paylaşılmaya başlansın diyerek. Ayrıca Saat:13.00 civarı olsun diyerekte tarih ve saat işini aradan çıkaralım diyorum...

İkinci karar vermemiz gereken konu ise mekan olacak. Bunun için öncelikle herkesin ulaşımının kolay olması açısından ortak bir karar vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Ben dört tane mekan önerisinde bulunacağım ve gelen yorumlar doğrultusunda çıkan ortak kararı en geç Cuma sabahı kesinleştirmiş ve yayınlamış olmak istiyorum yada hepberabar yeni bir mekan önerisi getirip karar verelim.
Tekliflerinizi bekliyorum.....

Yılbaşı çekilişi için hediyelerinizi şimdiden hazırlamayı unutmayın!!! Bu konuda herhangi bir fiyat aralığı belirlemek istemiyorum ancak el ve\veya ev yapımı hediyelerin tercih edilmesini ben çok isterim yada hediyelerimizin amacına yani küçük birer anıya dönüşmesi için çamsakızı çoban armağanlarının tercih edilmesini öneriyorum siz ne dersiniz? :)

Mekan önerileri için adresler ise:
Kozahan (Heykel)
Kitapevi (Tophane)
Kentmeydanı (Eskigaraj)
Mahvel (Setbaşı)

5 yorum:

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

kozahan ve mahvel uygun olabilir.kent meydanı çok kalabalık oluyor hafta sonu.

Unknown dedi ki...

ii eglenceler cnm.bizimle aynı gün olması ii olmus.fotoları paylasırız:)

SEDEF dedi ki...

Mahvel ve kozahan dan kullanıyorum ben oyumu.... Sevgiler...

ANNEMİNELİ dedi ki...

Hepinize teşekkürler. Herhalde çoğunluk mahvelde birleşti.Sevgilerrrrr.

Dilek Mutfakta dedi ki...

arkadaşım banada her iki yerde uyar çoğunluğa katılırım sevgiler.