EYLÜL AYINDA YENEBİLECEK BALIKLAR
Mercan, Lahos, Deniz Alası, Orkinoks, Mersin, Kırlangıç, Kofana, Güneş, Lipsoz, Deniz Yılanı,Uskumru, Pisi, Dil, İskorpit, Karagöz, Kolyoz, Hani, Mırlan, Kaya, Sübya, Kalamar, Ahtapot,
Sazan,Turna, Çiftlik Alabalığı yenilecek Balıklardır.
Levrek, Minakop, Sinarit, Kılıç, Traça, Sarıağız, Akya, Rofoz, Palamut, Tekir, Barbunya, Mercan Yavrusu, Çipura, Lüfer, Çingene Palamutu, İspendek ve Sardalyanın en lezzetli zamanıdır.
ODUN YANARSA KÜL OLUR, ADAM YANARSA KUL OLUR
3 yorum:
Balık kültürü olmayan biri olarak iyi oldu bu bilgi
teşekkürler
isimleri önemli değil sofrada olsun balık olsun yeter:))
Balıkçı arkadaşlarım gönülden teşekkürlerrr...
Yorum Gönder