24 Temmuz 2010 Cumartesi

BİSCOLATA MOOD

ŞÖLEN artık ciddi ve büyük firma olduğunu bu güzelliklerle kanıtlamıştır.


Şölen'den gelen bu güzel hediyeleri çok şirin buldum. Bisküvini çek mood'unu gör! temalı ''BİSCOLATA MOOD'' tadınıda çok hoş buldum. İçindeki akışken çikolata ve çıtır çıtır olması bana mutluluk kattı..

10 yorum:

casminella dedi ki...

Şölen ürünlerini çok beğeniyorum. Gerçekten kaliteli bir marka. Büyükler arasına girmesi çok yakındır. Şölencilerden bir ricam var. O da tablet çikolata üretmeleri.

gelibolu17 dedi ki...

afiyetle yiyin inşallah:)
sevgiler selamlar...
e hani bize hani bize?
bize yokmu?

ANNEMİNELİ dedi ki...

Bende aynı fikirdeyim,artık büyük markalar arasına girmek üzereler.İlgi ve zarif yorumlara teşekkür ederim.Sevgilerrrr....

PAOLETTA dedi ki...

wow che fameee ciao ciao baci dall'italia

mndlna dedi ki...

hakikaten çok lezzetli ürünler yapmaktalar, ilk başta tereddüt ederek aldığım ürünlerin bu kadar güzel olması ben de inanılmaz bir şaşkınlık yarattı

ANNEMİNELİ dedi ki...

Bende aynı fikirdeyim.Teşekkürlerr.Sevgilerrr..

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Bu ürünler de mi fast-food grubuna giriyor? Yazılışını pek bilmediğim için dilimin döndüğü şekilde kaleme aldım.

Eski toprak dediğimiz ecdadımız, tamamen bu tür ürünlerden yoksun bir hayat ortamında ve hep doğal kendi yetiştirdikleri sebze, meyve ve tahıl grubu yiyeceklerle beslenmişler. Şu anda babam da bu grupta ve kendisi 88 yaşındadır. Asla böyle şeyleri tüketmiyor ve hala sebze, meyve ve tahıl tüketiyor. Kendisi çok ta sağlıklıdır.

Şimdi bunları anlatırken, söz konusu ürünü yerdiğim için değil, gerçekten doğal olmayan şeylerle beslendiğimiz için her tarafımız dökülüyor da, acaba sebebi bunlar mı diye düşünmeden geçemedim.

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

fuat gencal dedi ki...

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Saygılarımla.

ANNEMİNELİ dedi ki...

Teşekkürler ve sevgilerrrr..

Unknown dedi ki...

Afiyet olsun cnm....BERAT kandiliniz de mübarek olsun.RABBİM Beratımızı hayır eylesin....