Malzemeler:
* Bir gün önceden kalmış makarna
* 2 yumurta
* 1su bardağı süt
* 1 fincan sıvı yağ
* Tuz, baharat
* Bir kase kavrulmuş ıspanak
* 1 kase rende kaşar
* 1 tane kelepçeli kalıp
Yapılışı: Daha önce verilen tariflere göre makarnayı yapın, diğer malzemeleri ilave edin, kalıba dökerek fırında pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun...
NOT:
* Bir gün önceden kalan makarnaları istediğiniz malzemeyi ekleyerek değerlendirebilirsiniz.
* Difrinizde bulunan ıspanak, peynir, garnitür gibi malzemeler koyabilirsiniz.
* Makarna haşlarken bol tuz ve su gerekir.
* Makarnayı damak zevkinize göre pişirin.
* Fırında tekrar pişecek makarnalar daha az haşlanmalıdır.
KARNI AÇLARDAN ÇOK, KALBİ AÇLARA ACIRIM
9 yorum:
ellerinize sağlık nefis görünüyor.hem artan makarnayla farklı bir tarif...
ellerinize sağlık nefis görünüyor.hem artan makarnayla farklı bir tarif...
looks delicious!
ne nefis görünüyor, ellerine sağlık.
evde iki kişiyiz, makarnayı hiç yarım paket tutturamam hep fazla kaçar. kalanları böyle yapmak iyi fikir :)
http://www.lookbookunlimited.com/
ellerine sağlık tatlım.
annem aldım ve gidiyorum..
Çoook güzel gözüküyor :) en yakın zamanda makarna tariflerime ekliyorum izninizle
Çooookta güzel gözüküyor :) en yakın zamanda makarna tariflerime ekliyorum izninizle ?
Çok teşekkürlerrr...
Yorum Gönder