MEZGİT KUŞU YEMEĞİM....
Yapılışı: Kuru soğanı piyazlık doğrayın, maydanoz, tuz, pul biber ve karabiberle iyice ovuşturun. Balık fletolarının dış kısımlarını mısır ununa batırın, iki balık parçasının arasına soğanları doldurun, diğer parçayı üzerine yapıştırarak koyun, Kızgın yağda iki tarafını iyice kızartın. Salata ile sıcak sıcak servis yapın Afiyet Şeker Olsun.....
* 2 tane orta boy mezgit balığı ( fleto yapılmış)
* Bir kase mısır unu
* 2 tane büyük kuru soğan (piyazlık doğranmış)
* 1/2 demet incecik kıyılmış maydanoz
* Tuz, karabiber, pul biber
* Kızartmak için bol yağ
14 yorum:
Ayşeyide senide tebrik ederim Zehra ablacım.Balık gerçekten nefis görünüyor bir balık sever olarak mutlaka deniyeceğim ellerine sağlık
Sevgiler...
Zehra Hanım, öncelikle tebrik ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Saygılarımla.
Tekrar tebrik ederim:)
canım benim tebrik ederim.başarılarının devamını diliyorum.sevgiler.
Tebrik ederim, elinize sağlık:)
tebrikler canım başarılarının devamını dilerim
sevgiler
tebrik ediyorum ve ellerine saglık demek istiyorum.
Tebrikler ablacığım başarılarının devamını dilerim...
Sevgiler...
Kutlarim Zehracim basarilarinin devamini diliyorum
sevgiler.
Tebrikler canım ellerinize sağlık nefis bir balık olmuş hımmm... Sevgilerimle....
Tebrikler canım ellerinize sağlık nefis bir balık olmuş hımmm... Sevgilerimle....
Mutluluğum mutluluğunuz olduğu için gönülden teşekkürler..Sevgilerrrr...
Oyyyy Zehracım..Gece mece dinlemeden aktı valla ağzımın suyu..Balık dendi mi akan sular durur bende..Hele böylesine..Ellerine sağlık arkadaşım..
Zehracım daha önce yazdığım bir kaç yorum gitmedi bir kez daha denemekte fayda var:))
Çok çok canı gönülden tebrik ediyorum başarıların daim olsun inşallah nice nice yemek yarışmalarına:)
mutlu haftalar dilerim çok öpüyorum...
Yorum Gönder