3 Kasım 2010 Çarşamba

BURSALI BLOG YAZARLARI ARKADAŞLARIM BECEL'den MESAJ VAR


Becel, Bursalı Blog Yazarları Buluşması’nda aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyor.

Kalp sağlığı konusunda farklı düşünerek harekete geçmeye sevk etmenin yolu, kalp hastalığı riskinin bireye özgü bir gerçek olduğunu hissettirmekten geçiyor. “Becel Kalp Yaşı” kampanyasının öne çıkan özelliği ‘kalp yaşı hesaplama yöntemi’. Bu yöntem, dünyaca ünlü Framingham Enstitüsü kalp ve damar hastalıkları risk fonksiyonlarının, Boston Üniversitesi araştırmacıları tarafından uyarlanmış halini esas alan bir yöntem.

Yöntem, insanların bireysel risk faktörlerini, kalp damar hastalığı bakımından değerlendirmelerine olanak tanıyor. http://www.becel.com.tr/ ve ya http://www.kalpyasi.com/ sitesine girenler, ankette yer alan soruları yanıtlayarak biyolojik yaşlarına kıyasla kalp yaşlarını öğrenebiliyor ve kalp hastalığı riskini görebiliyor. Bu sitede ayrıca kalp hastalığına göre bu riski azaltmak üzere alınması gereken önlemlere ilişkin kişiye özel tavsiyelerde bulunuluyor.

Becel, 6 Kasım’da buluşma mekanında açacağı stand ile ile http://www.kalpyasi.com/ sitesine girilmesini sağlayacak. Böylece buluşmaya katılanlar, biyolojik yaşlarına kıyasla kalp yaşlarını öğrenebilecek ve kalp hastalığı riskini görebilecek.

Becel buluşmada Kalp Yaşı Hesaplama standı açmanın yanı sıra blog yazarlarına küçük sürprizler de yapacak.

3 yorum:

DeNiZ.KaYRa dedi ki...

Becel e teşekkür ediyoruz..

Gülcan dedi ki...

ALLAHIN İZNİYLE ORDAYIM İNŞALLH.

baba naıle dedi ki...

becele ve sıze sonsuz tesekkurler kızım 17 yasında o ordamı sızlerı merak edıyor tanısmak ısdıyor sorun olmaz ınsallah kızımla aranızda olmakdan mutluluk duyarım ınsallah samımı ıcden dogal bır ortam olur kızımın yardımlarını cok gordum sıteye kayıt bılgısayarda tum ıslerı o yapdı benden bıle cok orda olmayı hak edıyorSIZEDE UYGUNSA ORDAYIZTESEKKURLER.