10 Ağustos 2011 Çarşamba

CARTE D'OR 'un DONDURMALI TARİF YARIŞMASI




Ramazan ayı kapıya dayandı.
İftar sofraları Ramazan lezzetleriyle doldu taştı.
Dondurmalı Blog Ramazan’da da seninle.
En lezzetli dondurmalı tarifler sadece senin evinde!

Misafirleriniz için hazırlayacağınız iftar sofralarınızı, Türkiye’nin dört farklı şehrinden başarılı yemek blog’u yazarlarının hazırlayacağı, birbirinden lezzetli dondurmalı tatlılarla taçlandırın. Ramazan boyunca sıcak yaz günlerinin keyifli iftar sofralarını bu lezzetli tatlılarla tamamlayıp, misafirlerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz.

Bu Ramazan, Dondurmalı Blog’da Lezzet – i Ramazan’lar yarışırken siz de eşsiz dondurmalı tariflerin tadına varacaksınız. Bu birbirinden keyifli tariflerle siz de sevdiklerinizi gülümsetmek ve kendinize hayran bırakmak isterseniz Ramazan ayı boyunca, hafta içi her gün blogger’lardan gelecek tarifleri Dondurmalı Blog’dan takip edebilirsiniz.

İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara’dan toplam 20 yemek blogger’ının yarışacağı etkinlikte katılımcılar iftar sofralarına özel dondurmalı bir tatlı tarifi gönderecek. New York’ta ünlü The Culinary Institute’ta şeflik eğitimi alırken New York Times tarafından şehrin en iyi restoranlarından biri seçilen Tabla Restaurant’ta soğuk mutfak şefi olarak çalışan, ardından Türkiye’ye dönerek Four Seasons Hotel’de demi chef olarak işe başlayan ve Mutfak Sanatları Akademisi’nde ders verdikten sonra Unilever Türkiye Gıda ve Pazarlama Şefi olarak Unilever ailesine katılan Osman Bahardır’ın ve Carte d’Or marka ekibinin içinde bulunduğu jüri ekibi, her hafta pazar günü en başarılı 2 tarifi belirleyecek.

Dört haftanın sonunda dört ilden 8 finalistimizle bir araya gelecek, gönderdikleri dondurmalı tatlı tariflerini birlikte yapacak ve bu eşsiz lezzetleri ödüllendireceğiz. Birbirinden lezzetli tatlarla keyiflendireceğiniz Ramazan akşamlarınız için bu yepyeni tarifleri siz de bekleyin.






Sevgili Dondurmalı Blog sahibi arkadaşım beni telefonla arayarak Carte D'or yaptığı dondurmalı tatlar yarışmasına katılmamı istedi, ramazanın son haftası yarışayacağız. Gelen dondurmalarımla çalışmaya başladım.....



Burdan sevgili Sedacığıma ve Aylinciğime teşekkür ediyorum...








8 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Başarılar dilerim arkadaşım .

pembe kekik dedi ki...

Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.Bu sayede güzel dondurmalı tarifler göreceğiz.Sevgiler:)

Tümay Öztürk dedi ki...

Zehra annecim şimdiden başarılar diliyorum:)

Unknown dedi ki...

zehra ablacım birlikteyiz bu etkinlikte tarifini merakla bekliyorum sevgiler

Oglak Kizlari dedi ki...

haydi kolay gele.

Destek veren anne Çşğdem

Oglak Kizlari dedi ki...

Haydi kolay gele.
Destekçi anne Çiğdem

Modaliza dedi ki...

Bende bir Bursa lı olarak bloguma beklerim...

modaliza.blogspot.com

ANNEMİNELİ dedi ki...

Teşekkürlerrrrr....