MEZGİT KUŞU YEMEĞİM....
Yapılışı: Kuru soğanı piyazlık doğrayın, maydanoz, tuz, pul biber ve karabiberle iyice ovuşturun. Balık fletolarının dış kısımlarını mısır ununa batırın, iki balık parçasının arasına soğanları doldurun, diğer parçayı üzerine yapıştırarak koyun, Kızgın yağda iki tarafını iyice kızartın. Salata ile sıcak sıcak servis yapın Afiyet Şeker Olsun.....
* 2 tane orta boy mezgit balığı ( fleto yapılmış)
* Bir kase mısır unu
* 2 tane büyük kuru soğan (piyazlık doğranmış)
* 1/2 demet incecik kıyılmış maydanoz
* Tuz, karabiber, pul biber
* Kızartmak için bol yağ
Ayşeyide senide tebrik ederim Zehra ablacım.Balık gerçekten nefis görünüyor bir balık sever olarak mutlaka deniyeceğim ellerine sağlık
YanıtlaSilSevgiler...
Zehra Hanım, öncelikle tebrik ederim. Ellerinize, emeğinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılarımla.
Tekrar tebrik ederim:)
YanıtlaSilcanım benim tebrik ederim.başarılarının devamını diliyorum.sevgiler.
YanıtlaSilTebrik ederim, elinize sağlık:)
YanıtlaSiltebrikler canım başarılarının devamını dilerim
YanıtlaSilsevgiler
tebrik ediyorum ve ellerine saglık demek istiyorum.
YanıtlaSilTebrikler ablacığım başarılarının devamını dilerim...
YanıtlaSilSevgiler...
Kutlarim Zehracim basarilarinin devamini diliyorum
YanıtlaSilsevgiler.
Tebrikler canım ellerinize sağlık nefis bir balık olmuş hımmm... Sevgilerimle....
YanıtlaSilTebrikler canım ellerinize sağlık nefis bir balık olmuş hımmm... Sevgilerimle....
YanıtlaSilMutluluğum mutluluğunuz olduğu için gönülden teşekkürler..Sevgilerrrr...
YanıtlaSilOyyyy Zehracım..Gece mece dinlemeden aktı valla ağzımın suyu..Balık dendi mi akan sular durur bende..Hele böylesine..Ellerine sağlık arkadaşım..
YanıtlaSilZehracım daha önce yazdığım bir kaç yorum gitmedi bir kez daha denemekte fayda var:))
YanıtlaSilÇok çok canı gönülden tebrik ediyorum başarıların daim olsun inşallah nice nice yemek yarışmalarına:)
mutlu haftalar dilerim çok öpüyorum...