Malzemeler:
* 3 tane orta boy küçük küçük doğranmış enginar
* 200 gr taze iç bakla
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı un
* 1 çay kaşığı toz şeker
* 1/2 doğranmış havuç
* 1 tane ince kıyılmış kuru soğan
* 1/2 demet kıyılmış dereotu
Yapılışı: Tencereyi ocağa koyarak 1 çay bardağı zeytinyağında soğanları iyice kavurun, üzerine dereotunun yarısı hariç bütün malzemeleri koyarak iyice soteleyin. 2 su bardağı sıcak ilave edşkten sonra sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Pişince üzerini bolca dereotu ile süsleyin. Soğuduğu zaman servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun.
NOT: Enginar yemeklerine devam ediyoruz...
PARANI KOYNUNA, KARINI KARDEŞİNE EMANET ET
Canımmm enginar şova devam:))Ellerine
YanıtlaSilsağlık bu pazar alıcam inşallah öpüyorum...
En sağlıklı yemekmiş,bende bu sene ilk kez yedim.. Ellerine sağlık..
YanıtlaSilSevgiler.
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Baklalı hiç yemedim. İlginç geldi.
Sevgiyle kal.
Hımmm nefis gözüküyor arkadaşım,ellerine sağlık.
YanıtlaSilsevgilerimle...
Enginarı her türlü çok severim. Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsu an ondan yemek istedim !
YanıtlaSilEllerine sağlık canım eminim çok guzeldır tadı.sevgiler
YanıtlaSilmmmm leziz görünüyor ellerine sağlık canım..kocaman sevgiler
YanıtlaSilTeşekkürler ve sevgilerrrrr....
YanıtlaSilTek kelimeyle harikaaa:)
YanıtlaSilMiss gibi enginar yemekleri, ellerinize sağlık. Sevgilerimle....
YanıtlaSilYine harika bir enginar buda diğerleri gibi harikaa olmuş...Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilSevgiler...
eline sağlıkkkkk
YanıtlaSilellerine sağlık bu halini çok severim enginarın.yılda 20 tane yemek lazımmış
YanıtlaSilÇok teşekkür ecderim.Sevgilerrrr....
YanıtlaSil