Malzemeler:
* Bir gün önceden kalmış makarna
* 2 yumurta
* 1su bardağı süt
* 1 fincan sıvı yağ
* Tuz, baharat
* Bir kase kavrulmuş ıspanak
* 1 kase rende kaşar
* 1 tane kelepçeli kalıp
Yapılışı: Daha önce verilen tariflere göre makarnayı yapın, diğer malzemeleri ilave edin, kalıba dökerek fırında pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Afiyet Şeker Olsun...
NOT:
* Bir gün önceden kalan makarnaları istediğiniz malzemeyi ekleyerek değerlendirebilirsiniz.
* Difrinizde bulunan ıspanak, peynir, garnitür gibi malzemeler koyabilirsiniz.
* Makarna haşlarken bol tuz ve su gerekir.
* Makarnayı damak zevkinize göre pişirin.
* Fırında tekrar pişecek makarnalar daha az haşlanmalıdır.
KARNI AÇLARDAN ÇOK, KALBİ AÇLARA ACIRIM
ellerinize sağlık nefis görünüyor.hem artan makarnayla farklı bir tarif...
YanıtlaSilellerinize sağlık nefis görünüyor.hem artan makarnayla farklı bir tarif...
YanıtlaSillooks delicious!
YanıtlaSilne nefis görünüyor, ellerine sağlık.
YanıtlaSilevde iki kişiyiz, makarnayı hiç yarım paket tutturamam hep fazla kaçar. kalanları böyle yapmak iyi fikir :)
YanıtlaSilhttp://www.lookbookunlimited.com/
ellerine sağlık tatlım.
YanıtlaSilannem aldım ve gidiyorum..
Çoook güzel gözüküyor :) en yakın zamanda makarna tariflerime ekliyorum izninizle
YanıtlaSilÇooookta güzel gözüküyor :) en yakın zamanda makarna tariflerime ekliyorum izninizle ?
YanıtlaSilÇok teşekkürlerrr...
YanıtlaSil