tag:blogger.com,1999:blog-1613541160985938567.post675859164700714700..comments2023-10-20T11:52:54.567+03:00Comments on ANNEMİNELİ: PORTAKAL KABUĞUNDAN HİÇ REÇEL DENEDİNİZ Mİ ?Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1613541160985938567.post-88334472024902462442013-09-11T21:05:49.935+03:002013-09-11T21:05:49.935+03:00ama bu muhteşem bişey :)ama bu muhteşem bişey :)LeylaKhttps://www.blogger.com/profile/17816545226777518317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1613541160985938567.post-44978098569300291862013-09-11T01:18:24.237+03:002013-09-11T01:18:24.237+03:00http://www.heppaylasimvar.blogspot.com/http://www.heppaylasimvar.blogspot.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1613541160985938567.post-40781929261291044952013-09-10T11:04:48.892+03:002013-09-10T11:04:48.892+03:00Dün gece yaptım desem inanır mısın? Ben kışın kabu...Dün gece yaptım desem inanır mısın? Ben kışın kabukları bu şekilde ipe dizip deep-frize kaldırıyorum. Veya küçük , minicik şeritler halinde.<br /><br />Yazın reçeli yapıyorum. Bu yaz yapamamıştım, yani biraz geç kaldım. Yapımda küçük farklılıklar var benimki ile. Şöyle ki eski bir tarif olan benim uyguladığım da kabuklar akşamdan bir taşım haşlanıp o suyun içinde sabaha kadar soğumaya bırakılıyor ve bu 3- 4 gün tekrar ediliyor. Bekleme süresinde kabuklar acılığını atıyor. Sonra hazırlanan şurupda 10 dk birlikte kaynatılınca hazır oluyor. Limon tuzu da katılabilir.<br /><br />Güzel tesadüf oldu bu :)<br /><br />Sevgiler.tülinhttps://www.blogger.com/profile/08565977165963841776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1613541160985938567.post-69948684625108894232013-09-10T09:18:44.847+03:002013-09-10T09:18:44.847+03:00Harika görünüyor. Bende yapıyorum portakal kabuğu ...Harika görünüyor. Bende yapıyorum portakal kabuğu reçeli ama jülyen ve incecik keserek yapıyorum senin farklı olmuş ve görüntü süper ellerine sağlık :)sen de incelhttp://sendeincel.blogspot.comnoreply@blogger.com